10.10.2019 – Rozklad na prvočinitele

Díky informační kampani, kterou udělal Lukáš se nás sešlo celkem dost. Zcela jiná sorta lidí než těch, kteří byli na jeho prvním veřejném coding dojo v Impact Hub Brno. Po lehkém úvodu co coding dojo vlastně je jsme se pustili do rozkladu čísla na jeho prvočinitele v JavaScriptu.

Bylo to celkem náročné hlavně díky JavaScriptu, kteří všichni znají ale nikdo v něm nic pořádně nedělá. Byl k dispozici monitor a normální klávesnice což bylo významené plus a dokonce fungoval i projektor. Za mě velký plus grafické prostředí pro xrandr, které umí sjednotit vstupy. Takže od teď už nebudu používat Unify Outputs z KDE a celé KDE může z notebooku být odvoláno do věčných lovišť.

Problémy dělal zejména refactoring, ale tak příště to bude třeba ještě lepší. Díky všem, kteří přišli a díky že Lukáš se ujal úvodní prezentace a provázel nás řešením. Kata velmi dobře znal a tak neprogramoval, což si myslím že je škoda.

Pro příště to bude chtít více času a nebýt omezen odjezdy autobusů a vlaků, někteří z nás nebyli z Brna, ale dojíždí z relativní dálky..

Kód:
https://github.com/dojo-brno/dojo-brno/tree/master/2019/2019-10-10/primenumbers

Retrospective:

Retrospective (10.10.2019)
Retrospektíva